Zuiderkempen ploegen

GOODWILL

de poules voor 2021 en het reglement :

Zin om nieuwe of oude tennispartners te ontmoeten van je eigen niveau in een leuke recreatieve poulecompetitie, gespreid over heel het seizoen waarbij je je machten zelf kan inplannen?

Dan heb je geluk:

Ook dit jaar wordt er een goodwillcompetitie georganiseerd voor al onze spelers van elk niveau. Dit voor zowel enkel- als dubbelspel (heren-dames-gemengd). Hopelijk kan ook de familiepoule gespeeld worden: d.i. 1 ouder met een minderjarige dochter/zoon.

Nieuw !!!

Voor het dubbelspel kan je je, zoals vorige jaren, inschrijven met een zelf gekozen partner maar je kan vanaf nu ook opteren voor een blind date. Uit die lijst met individueel ingeschreven spelers op zoek naar een date wordt je dan een partner toegewezen van gelijk(w)aardig niveau. Het proberen waard?!

Inschrijven kan t.e.m. 15 april a.s. en dit via mail naa anki.leemans@telenet.be met vermelding van de reeks(en), blind date of niet en naam met emailadres en telefoonnummer. Bovenstaand mailadres is ook achteraf het meldpunt bij problemen in je poule (bv als het moeilijk blijft om met iemand in je reeks een match te plannen)

Je hebt 4,5 maanden de tijd om je matchen (gemiddeld 6 matchen per poule) te spelen. Dit si ruim voldoende, maar de tijd vliegt. Denk goed na of het voor jou realistisch is om je in meerdere reeksen in te schrijven, achteraf afhaken (behalve bij kwetsuur e.d. uiteraard) is t.o.v. je poelespelers niet correct.

Iedereen krijgt 1 reserveringsmogelijkheid tijdens de de da(l)(g)uren en1 vanaf 18 u. De goodwillmachten kunnen starten vanaf 1mei (al de covid-maatregelen dit toelaten).

De poulematchen dienen gespeeld te zijn ten laatste op 31 augustus.

De finales zullen gespeeld worden op 11 en/of 12 september.

LET OP!!! Niet enkel de winnaars van elke poule worden gelauwerd. Er zal ook een FAIR PLAY prijs overhandigd worden. Ook wordt er een beloning voorzien voor wie 100% van zijn matchen speelde (bij lottrekking).

Gezinsdag 15 mei: iets te weinig deelnemers, vandaar annulatie, maar komt zeker nog terug

INTERCLUB, de ploegen en de competitiedetail kan je bekijken op:

https://www.tennisvlaanderen.be/club-interclub?clubId=791372#ploeg