Algemene info

TC ’t Leer vzw, Zevenhuizenstraat 70, 2547 Lint

BTW-, ondernemingsnummer : BE 0842.908.818 – RPR, afdeling Antwerpen

tleer@telenet.bewww.tleer.be

Tel. +32 3 689 22 99

Infrastructuur

De club beschikt over 3 outdoor gravelterreinen. Allen met LED-verlichting en automaische besproeiingsinstallatie.

Route

Optie 1 : Rij via de Liersesteenweg de verkaveling Papendonk in, helemaal ten einde , daar zie je rechts de tennischalet. Parking is er voor het tenniscomplexje.

Optie 2 : Rij via de Liersesteenweg de Zevenhuizenstraat in, eerste straat rechts en op het einde is de kleine parking voor het tenniscomplexje.

Optie 3 : Rij via de Liersesteenweg de KMO-zone in, Lerenveld. Blijf zo lang mogelijk de hoofdbaan volgen. Je komt aan een grote parking voor de dansschool. Daar parkeren en te voet (50m) langs de dansschool wandelen, dan kom je vanzelf aan het tenniscomplexje.

Optie 4, de beste : met de fiets via de fietspad langs de spoorweg dwars door Lint. Aan de overgang (enkel voor fietsers en voetgangers) kom je aan de jeugdlokalen. Net ervoor fietspad volgen en je komt dan aan de dansschool en voetbal. Wegje naast dansschool in fietsen en je komt vanzelf aan het tenniscomplexje. Er is plaats genoeg om je fiets te stallen.

Filosofie

TC ’t Leer wenst een club te zijn waar het ganse gezin in een aangename familiale sfeer kan genieten van de tennissport.
Tegen zeer democratische prijzen kunnen alle gezinsleden aan het clubgebeuren deelnemen en naar hartelust tennissen.
Wij hechten veel belang aan het sociale karakter die onze vereniging te vervullen heeft. Het samenbrengen van mensen met dezelfde interesses om samen een leuke tijd te beleven. Een gezonde mix van competitie en fun, hoog in het vaandel staat fair-play.

Onze club is gebasseerd op vrijwilligerswerk. Alle taken worden door vrijwilligers gedragen, zo kunnen we ook alle prijzen (lidgeld, drank en eten) zeer democratisch houden. Bij inschrijving is het dan ook vanzelfsprekend dat je je zal inzetten voor de club en dit kan op vele manieren (tapper, helpen met catering, klusdagen, terreinonderhoud). Onze club kan enkel met inzet van alle vrijwilligers blijven bestaan. Uiteraard worden onze vrijwilligers ook in de bloemetjes gezet, zo is er elk jaar een verrassingsfeest voor alle vrijwilligers…..

Een tennisclub die ecologisch zo weinig mogelijk impact heeft op de omgeving.  Zo werken we met regenwater om onze tennisvelden te besproeien, hebben we LED-verlichting, ligt het dak van de chalet vol met zonnepanelen en komen de meeste spelers met de fiets ….

Zomerseizoen

Ons zomerseizoen loopt van het 13 april 2024 t.e.m. 31 oktober 2024

Openingsuren chalet:

Maandag t.e.m. vrijdag:  18u30 – 24u
Zaterdag & zondag: 10u00 – 22u00