Elk lid kan iemand 3x uitnodigen om te komen tennissen. Een gastspeler kan zelf maximaal 3 keer uitgenodigd worden per seizoen. Wil de gastspeler meer spelen, dan moet hij/zij lid worden.

Een gastspeler dient 5€ per reservatie te betalen. Deze kost wordt verrekend aan het lid die de reservatie maakt met de gastspeler.

Maar deze moet altijd aangemeld worden en geselecteerd worden bij het kiezen van de spelers op het veld. Er zal ook altijd min.1 lid van TC ’t Leer aanwezig moeten zijn op het veld. Zijn er 2 gastspelers, moeten deze alle 2 aangemeld worden.

Als deze persoon nog geen lid is van Tennis Vlaanderen, moet hij/zij zich eerst gratis registeren bij Tennis Vlaanderen. Dit doet hij/zij via de website van Tennis Vlaanderen (https://www.tennisvlaanderen.be/registratie) of via de qr code:

De registratie is verplicht aangezien de speler dan verzekerd is en dat hij/zij geen zwartspeler is.

Als de persoon geregistreerd is bij Tennis Vlaanderen, zal hij/zij geselecteerd kunnen worden als speler in de app van Tennis Vlaanderen. Als je in de app naar “reserveren” gaat, moet je altijd min. 2 personen aanduiden. De gastspeler vind je onder het tabblad “gastspeler”.

Het is verboden de terreinen te betreden zonder geldige reservatie.

Ben je aan het spelen zonder geldige reservatie, dan ben je in overtreding.