Sinds 2022 hebben we een nieuwe tennisschool, waar we toch trots op mogen zijn.

Ze is samengesteld uit ervaren en enthousiaste lesgevers die zowel onze kinderen als de volwassenen van beginner tot (zeer) gevorderd op maat lessen zullen geven, dit alles onder leiding van Anki Leemans.

Het aanbod bestaat uit groepslessen, stages en privélessen.

Wie lessen wil volgen moet lid zijn van ‘t Leer. Info en prijzen hiervan zijn te vinden op onze website (lidmaatschap).

De prijzen van de groepslessen en stages kan je ook vinden op onze website (onderaan).

Algemene info: bij Anki Leemans, e-mail: Anki.leemans@telenet.be

Inschrijvingen : alle inschrijvingen gebeuren via Twizzit en de inschrijvingen voor de groepslessen dienen te gebeuren ten laatste op 10 april 2023. De inschrijvingsformulieren voor de lessen vindt u onder “Aanbod”. Gelieve deze volledig in te vullen.

Met de filosofie in het achterhoofd dat wij veel belang hechten aan een gezonde mix van competitie en fun op onze club, zullen er vanaf dit seizoen, naast de traditionele lessen ook tornooitjes voor de kinderen onderling, en voor ouders én kinderen georganiseerd worden. De volwassenen  worden na hun lessenreeks uitgenodigd voor een heus aperitief tornooi tussen alle lesnemers. Data hiervan zullen afhangen van de weersomstandigheden tijdens de lessenreeks.

WAT BETEKENT DIT CONCREET?

Kinderen
Groepslessen Kinderen :  vanaf 19 april 2023, gedurende 8 weken.

De tennisschool volgt de ontwikkeling van het Kidstennis en biedt volgende kleuren aan :

Alle groepslessen (max 5 kinderen per groep) gaan door op woensdagnamiddag.

Na de 8 lesweken wordt er een tornooitje gespeeld tussen alle deelnemers, rekening houdend met leeftijd en niveau. Dit zal sowieso plaatsvinden op woensdagmiddag 14 juni 2023.

Nieuw:

We hebben vanaf dit jaar een jeugdinterclubploeg die de eer van TC ’t Leer zullen verdedigen. We wensen Lex, Broes, Edward, Simon en Vic dan ook veel succes en plezier. Supporters op post !

Op woensdagnamiddag zal de chalet geopend zijn zodat de ouders met een lekker drankje  hun kroost vanop het terras kunnen gadeslaan.

Prijzen en inschrijving :

 • Lessenreeks wit blauw en rood : 55 euro
 • Lessenreeks oranje en groen : 65 euro
 • Schrijf in via Twizzit : inschrijvingsformulier “Tennisschool jeugd”
 • Je hebt de mogelijkheid om via de app te betalen of op rekeningnummer BE55 9531 1993 8344. Als je via dit rekeningnummer betaalt, gelieve dan ‘Jeugdtennis + naam kind + kleur’ te vermelden. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.
 • Privélessen worden ook aangeboden.
Stages jeugd : van 7 augustus t.e.m.11 augustus 2023

Gedurende heel de week van 10u t.e.m. 16u bieden we de kinderen vanaf 4 jaar op recreatief, en voor wie het wil, op competitief vlak 4u tennisles aan per dag en 1u omnisportactiviteiten.

Prijzen en inschrijving :

 • Prijs : 150 euro
 • Schrijf in via Twizzit – inschrijvingsformulier “Stage jeugd zomer”
 • Je hebt de mogelijkheid om via de app te betalen of op rekeningnummer BE55 9531 1993 8344. Als je via dit rekeningnummer betaalt, gelieve dan ‘Stage jeugd + naam kind + kleur’ te vermelden. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.
Volwassenen
Groepslessen volwassenen: Start week van 17 april 2023

Er worden groepslessen georganiseerd voor alle niveaus en dit gedurende 8 weken. Keuze tussen groepje van 2 of 4 lesnemers.

Op het einde van de lessenreeks wordt een heus aperitieftornooi georganiseerd tussen alle lesnemers. Datum zal afhangen van de weersomstandigheden tijdens de lessenreeks.

Prijzen en inschrijving :

 • Schrijf in via Twizzit – inschrijvingsformulier “Groepslessen volwassenen”
 • Prijs per 2 : 125 euro pp of per 4 : 75 euro pp
 • Je hebt de mogelijkheid om via de app te betalen of op rekeningnummer BE55 9531 1993 8344. Als je via dit rekeningnummer betaalt, gelieve dan ‘Groepslessen volwassenen + je naam’ te vermelden. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.

Voor alle niveau’s

Avondstage : van 17 tem 21 juli 2023 en/of van 21 tem 25 augustus 2023

In groepjes van 4. 2 uur les gedurende 4 weekavonden

Prijzen en inschrijving:

 • Schrijf in via Twizzit – inschrijvingsformulier “Avondstage volwassenen”
 • Prijs : 90 euro
 • Je hebt de mogelijkheid om via de app te betalen of op rekeningnummer BE55 9531 1993 8344. Als je via dit rekeningnummer betaalt, gelieve dan ‘Avondstage volwassenen, datum + je naam’ te vermelden. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.
Privéles :
 • Prijs 225 euro voor 8 lessen
 • Voorkeur voor leraar opgeven bij  opmerkingen in Twizzit
 • Schrijf in via Twizzit – inschrijvingsformulier “Privé lessen aanvraag”
 • Je hebt de mogelijkheid om via de app te betalen of op rekeningnummer BE55 9531 1993 8344. Als je via dit rekeningnummer betaalt, gelieve dan ‘Privé lessen + naam’ te vermelden. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van betaling.
 • Voorkeur voor leraar opgeven bij  opmerkingen in Twizzit