Zin om nieuwe of oude tennispartners te ontmoeten van je eigen niveau in een leuke recreatieve poulecompetitie, gespreid over heel het seizoen waarbij je je matchen zelf kan inplannen ?

Dan heb je geluk :

Ook dit jaar wordt er een goodwillcompetitie georganiseerd voor al onze spelers van elk niveau. Dit is kosteloos, enkel je eigen ballen voorzien.

Dit seizoen is er enkel een goodwillcompetitie voor  dubbelspel (heren-dames-gemengd). Hopelijk is er deze keer ook voldoende interesse voor de  familiepoule : d.i. 1 ouder met een minderjarige zoon/dochter. Zo niet kunnen zij deelnemen in de gewone poules.

Net zoals vorig jaar kan je je inschrijven met een zelf gekozen partner of opteren voor een blind date. Uit die lijst met individueel ingeschreven spelers op zoek naar een date, wordt je dan een partner toegewezen van gelijk(w)aardig niveau. Het proberen waard ?!

Inschrijven voor deze competitie kan t.e.m. 14 april aanstaande en dit via Twizzit.

 Heb je nog vragen of later problemen in je poule (bv als het moeilijk blijft met iemand in je reeks een match te plannen) kan je steeds terecht bij Anki : anki.leemans@telenet.be.

Je hebt 5 maanden de tijd om je matchen (gemiddeld 6 matchen per poule) te spelen. Is ruim voldoende, maar de tijd vliegt. Denk goed na of het voor jou realistisch is je in 2 reeksen in te schrijven, achteraf afhaken (behalve bij kwetsuur e.d uiteraard) is tov je poulespelers niet correct.

Ingeschreven in 2 reeksen ? Dan krijg je vanaf 15 juni 2024 een extra reserveringsmogelijkheid.

Wanneer?

De goodwillmatchen kunnen starten vanaf 1 mei 2024 en dienen gespeeld te zijn ten laatste op 30 september 2024.

De finales zullen gespeeld worden op zaterdag 5 oktober 2024. 

Hou allemaal deze dag vrij want we sluiten het seizoen ’s avonds dan af met een gezellig etentje.

Let op !

Niet enkel de winnaars van elke poule worden gelauwerd. Er zal ook een Fair Play prijs overhandigd worden (wisselbeker) en een beloning wordt voorzien voor wie 100% van zijn matchen speelde (bij lottrekking)

Veel plezier en succes

Poules

Dubbel Heren

Dubbel Dames

Dubbel Gemengd

Familiedubbels

Uitslag online ingeven

Vanaf dit jaar is de uitslag van jullie goodwill match enkel online in te geven. Klik hier om naar de uitleg te gaan.

Om jullie uitslag door te geven, kunnen jullie dit op deze pagina ingeven.

Reglement

Ben je benieuwd hoe je moet spelen? Of hoe je je punten kunt berekenen? Lees het hier.