Zin om nieuwe of oude tennispartners te ontmoeten van je eigen niveau in een leuke recreatieve poulecompetitie, gespreid over heel het seizoen waarbij je je matchen zelf kan inplannen ?

Dan heb je geluk :

Ook dit jaar wordt er een goodwillcompetitie georganiseerd voor al onze spelers van elk niveau. Dit is kosteloos, enkel je eigen ballen voorzien.

Dit seizoen is er enkel een goodwillcompetitie voor  dubbelspel (heren-dames-gemengd). Hopelijk is er deze keer ook voldoende interesse voor de  familiepoule : d.i. 1 ouder met een minderjarige zoon/dochter. Zo niet kunnen zij deelnemen in de gewone poules.

Net zoals vorig jaar kan je je inschrijven met een zelf gekozen partner of opteren voor een blind date. Uit die lijst met individueel ingeschreven spelers op zoek naar een date wordt je dan een partner toegewezen van gelijk(w)aardig niveau. Het proberen waard ?!

Inschrijven voor deze competitie kan t.e.m. 17 april aanstaande en dit via mail naar anki.leemans@telenet.be  met vermelding van de reeks(en), blind date of niet en naam met emailadres en telefoonnummer of op blad in chalet.

Bovenstaand mailadres is ook achteraf het meldpunt bij problemen in je poule (bv als het moeilijk blijft met iemand in je reeks een match te plannen)

Je hebt 4,5 maanden de tijd om je matchen (gemiddeld 6 matchen per poule) te spelen. Is ruim voldoende, maar de tijd vliegt. Denk goed na of het voor jou realistisch is je in 2 reeksen in te schrijven, achteraf afhaken (behalve bij kwetsuur e.d uiteraard) is tov je poulespelers niet correct.

Iedereen krijgt 1 reserveringsmogelijkheid tijdens de da(l)guren en 1 vanaf 18u.

Wanneer?

De goodwillmatchen kunnen starten vanaf 1 mei 2022 en dienengespeeld te zijn ten laatste op 25 september 2022.

De finales zullen gespeeld worden op zaterdag 1 oktober 2022.

Let op ! niet enkel de winnaars van elke poule worden gelauwerd. Er zal ook een Fair Play prijs overhandigd worden (wisselbeker) en een beloning wordt voorzienvoor wie 100% van zijn matchen speelde (bij lottrekkking)

Veel plezier en succes