Beker claus

Deze tenniscompetitie is een sporttak van de Koninklijke Algemene Vereniging Van Vriendenclubs & Fedes. Deze competitie heeft tot doel de DAMES 50 PLUSSERS en de HEREN 60 PLUSSERS, onze Leerplussers, toe te laten leeftijdsgenoten van andere clubs te ontmoeten in vriendschappelijke dubbelwedstrijden om nadien, bij het door de ontvangende club aangeboden etentje, gezellig te verbroederen en van gedachten te wisselen. Twee Leerplus damesploegen en één herenploeg treden dit seizoen voor het eerst aan. Zij zullen bij thuiswedstrijden onze eer verdedigen op dinsdag-, donderdag- en vrijdagnamiddag.

Kalender en spelers :

Dames 1ste ploeg: Kapitein: Busseniers Nadia

Heren 1ste ploeg: Kapitein: Deckers Herman

Interclub

Deze competitie van Tennis Vlaanderen is gemaakt voor hen die graag competitief de uitdaging aangaan en dat voor de verandering eens in teamverband. Interclub is ideaal om je skills te verbeteren of spelervaring op te doen.

Voor veel tennisspelers is deze teamcompetitie de mooiste tijd van het jaar. Samen met je team trek je er voor een halve of hele dag op uit om andere clubs te challengen. De kers op de taart?  Gezellig samen naklinken en eten aan het einde van de dag ! Ja, winnen is leuk, maar deelnemen is bij interclub even fijn. 

Kalender en spelers:

Dames 1ste ploeg: Kapitein Leenmans Anki

Dames 2de ploeg: Kapitein Doms Annick

Heren 1ste ploeg: Kapitein: Gemoets Déjan

Heren 2de ploeg: Kapitein: Smans Stef

Zuiderkempen

Deze competitie is eerder een recreatieve tenniscompetitie waar de verbroedering van de clubs voorop staat. Na de wedstrijden tegen een speler van eigen niveau in enkel en/of dubbel wordt ook hier gezellig samengezeten en gegeten met de spelers van de uitgenodigde club.

Kalender en spelers:

Dames 1ste ploeg: Kaptein: Vandenbussche Ilse

Dames 2de ploeg: Kapitein: Voorspoels Leen

Heren 1ste ploeg: Kapitein: Wyckmans Alex

Heren 2de ploeg Kapitein: Van Etterbeeck Jef

Heren 3de ploeg: Kapitein: Van Den Meerschaut Dieter

Heren 4de ploeg: Kapitein: Juul Heuten

Laddercompetitie ’t Leer

Wil je jezelf en andere graag uitdagen om een enkel spel te spelen? Dit is het ideale spel om te kiezen.

Goodwill

Een dubbel dames, dubbel heren, dubbel gemengd en een familie tornooi over het hele seizoen.

Compact Draw 2023

TennisVlaanderen is al enige tijd bezig met de ontwikkeling van nieuwe laagdrempelige competitieformats voor de toekomst, als alternatief voor de bestaande weektornooien.

Wij hebben ons als club kandidaat gesteld om mee te werken aan dit pilootproject en werden geselecteerd om volgend compact tornooi te organiseren dat zal doorgaan op 26 mei aanstaande :

Open dubbel Tornooi

Ons open dubbel tornooi begint op vrijdag 28 juli en eindigt op zondag 6 augustus 2023.

TeamCup 2023

In het voorjaar heb je Interclub waar men zowel enkel als dubbel matchen speelt. In het najaar spelen we de TeamCup. Dit zijn dubbel matchen waaronder zelfs een dubbel gemengd ploeg

Kalender en spelers:

Info komt later

Interessante en leuke weetjes