Beker claus

Deze tenniscompetitie is een sporttak van de Koninklijke Algemene Vereniging Van Vriendenclubs & Fedes. Deze competitie heeft tot doel de DAMES 50 PLUSSERS en de HEREN 60 PLUSSERS, onze Leerplussers, toe te laten leeftijdsgenoten van andere clubs te ontmoeten in vriendschappelijke dubbelwedstrijden om nadien, bij het door de ontvangende club aangeboden etentje, gezellig te verbroederen en van gedachten te wisselen. Eén Leerplus damesploeg, één herenploeg en één dubbelgemengd ploeg treden dit seizoen aan. Zij zullen bij thuiswedstrijden onze eer verdedigen op dinsdag-, donderdag- en vrijdagnamiddag.

Kalender en spelers :

Dames ploeg: Kapitein: Busseniers Nadia

Heren ploeg: Kapitein: Deckers Herman

Dubbel gemengd ploeg: Kapitein: Boonen Viviane

Interclub

Deze competitie van Tennis Vlaanderen is gemaakt voor hen die graag competitief de uitdaging aangaan en dat voor de verandering eens in teamverband. Interclub is ideaal om je skills te verbeteren of spelervaring op te doen.

Voor veel tennisspelers is deze teamcompetitie de mooiste tijd van het jaar. Samen met je team trek je er voor een halve of hele dag op uit om andere clubs te challengen. De kers op de taart?  Gezellig samen naklinken en eten aan het einde van de dag ! Ja, winnen is leuk, maar deelnemen is bij interclub even fijn. 

Kalender en spelers:

Dames ploeg: Kapitein: Leenmans Anki

Dames ploeg: Kapitein: Doms Annick

Heren ploeg: Kapitein: Gemoets Dejan

Heren ploeg: Kapitein: Smans Stef

Jeugd ploeg: Kapitein: Moons Lex

Zuiderkempen

Deze competitie is eerder een recreatieve tenniscompetitie waar de verbroedering van de clubs voorop staat. Na de wedstrijden tegen een speler van eigen niveau in enkel en/of dubbel wordt ook hier gezellig samengezeten en gegeten met de spelers van de uitgenodigde club.

Kalender en spelers:

Dames ploeg: Kaptein: Vandenbussche Ilse

Dames ploeg: Kapitein: Voorspoels Leen

Heren ploeg: Kapitein: Wyckmans Alex

Heren ploeg Kapitein: Van Etterbeeck Jef

Heren ploeg: Kapitein: Van Den Meerschaut Dieter

Heren ploeg: Kapitein: Heuten Juul

Laddercompetitie ’t Leer

De laddercompetitie is een uitdagingssysteem, waarbij spelers elkaar – volgens bepaalde regels – individueel kunnen uitdagen tot een tennismatch met als doel steeds hoger op de ”ladder” te komen. Na elke match klim of daal je op de ladder.

Wil je jezelf en andere graag uitdagen om een enkel spel te spelen? Dit is het ideale spel om te kiezen.

Goodwill

Zoals het woord het zelf zegt, is deze competitie een leuke recreatieve poulecompetitie. Een manier om nieuwe of oude tennispartners te ontmoeten van je eigen niveau, gespreid over heel het seizoen waarbij je je matchen zelf kan
inplannen.

Deze competitie wordt enkel georganiseerd voor dubbelspel (heren-damesgemengd) binnen onze club. Elk jaar proberen we een familiepoule in te richten : d.i. 1 ouder met een minderjarige zoon/dochter.

Open dubbel Tornooi

Een tornooi is een georganiseerd evenement waarbij een aantal deelnemers of teams onderling verscheidene wedstrijden of partijen spelen.  Om aan een tennistornooi te kunnen deelnemen, moet je aangesloten zijn bij Tennis Vlaanderen.

Wij organiseren elk jaar ons “open” dubbel tornooi, voor meerdere reeksen in zowel dubbel dames, dubbel heren en dubbel gemengd.

Ons open dubbel tornooi begint op vrijdag 28 juli en eindigt op zondag 6 augustus 2023.

TeamCup 2023

In het voorjaar heb je Interclub waar men zowel enkel als dubbel matchen speelt. In het najaar spelen we de TeamCup. Dit zijn dubbel matchen waaronder zelfs een dubbel gemengd ploeg

Interessante en leuke weetjes